Trinity Karlstad

AKTUELLT

2019-03-20

årsmöte

läs mer

2017-12-13

bra present/bröllopsgåva

 I Malagiri bor hundratals familjer ännu bor i plåtskjul. Många har förlorat hoppet om en framtid och barnen är hårt drabbade. Av den anledningen driver vi ett projekt att börja bygga upp byn igen – utan en riktig bostad är det svårt att få ett fungerande liv.

läs mer

Vår organisation

Den 16 januari 2008 träffades några personer som visat intresse för mitt besök i Nepal, för att diskutera möjligheten att bilda en förening och genom den hjälpa barn i länderna Nepal, Indien och Tibet med skolgång och chans till ett bättre liv. Vi bildade en interimsstyrelse. 

De stadgar som interimsstyrelsen diskuterat fram togs och föreningen bildades den 16 april 2008. Den 7 juli fick vi vårt organisationsnummer från Skattemyndigheten. Organisationsnummer. 80 24 42-08 23 

Verksamheten bygger på att alla medlemmar tillsammans tar ansvar för att sprida information om föreningens arbete, och skapa intresse för demokratiska värden, som en skola för alla barn innebär. Vårt huvudmål är att bygga och driva skola i byn Malagiri för barn i åldern ca 3 till 9 år. Men i en framtid, och i mån om pengar, också ge hjälp till barn på andra ställen i Nepal, Indien eller Tibet.

I Ideella föreningen TRINITY Karlstad styrelse fm 2016:

Carin Söderlind, ordförande

Pernilla Strömgren, sekreterare

Margaretha Tauberman, ledamot

Henrik Hagegård, ledamot

AnnKarin Palm, ledamot

Ulla Granqvist, medlemsansvarig

Gun-Britt Scherp, ledamot

Margaretha Silvemark, ledamot

Thererése Karlén ledamot

Karin Lind, adjungerad kassör till styrelsen

Susanne Alexandersson, Revisor